Hoe werkt het voor ZZP’er?

 

Actueel ZZP opdrachten overzicht

ZZP jobboard is een platform voor ZZP’ers en detacheringskandidaten. De ZZP opdrachten op dit jobboard zijn van tijdelijke aard. Alle vacatures staan in een duidelijk overzicht. Reageer direct via de button onder aan iedere opdracht.

Ben je geen ZZP’er? Geen probleem! Het is ook zonder inschrijving bij de Kamer van Koophandel mogelijk om te reageren op de actuele opdrachten. Verloning kan plaatsvinden met een tijdelijke contract bij de opdrachtgever of via een van onze payroll bedrijven.

Iedereen kan kosteloos reageren op opdrachten.

 

Extra mogelijkheden met gratis basis account

Via de registreer optie is het mogelijk om een gepersonaliseerd account aan te maken. Een basis account is geheel gratis.

Een account geeft de volgende extra mogelijkheden:

  • Mogelijkheid om één of meerdere CV’s op te slaan waarmee rechtstreeks op opdrachten kan worden gereageerd. CV uploaden bij iedere reactie is dan niet meer nodig.
  • Mogelijkheid om Job Alerts in te stellen met je persoonlijke voorkeuren. Nieuwe opdrachten welke voldoen aan voorkeuren als eerste ontvangen via mail.
  • Aanbevolen opdrachten overzichtelijk op een rij binnen je account. Zoeken niet meer nodig.
  • Makkelijk overzicht en opvolgen van sollicitaties.
  • Persoonlijk profiel / CV publiceren in de database. Hiermee ben je vindbaar en rechtstreeks benaderbaar voor opdrachtgevers.

 

Ontvang met Job Alert als eerste de nieuwe ZZP opdrachten via de mail

Activeer je eigen Job Alert in je profiel. Je krijgt automatisch de nieuwste opdrachten die aan je criteria voldoen als eerste in de mailbox.

 

Presenteer jezelf bij bedrijven en werkgevers op ons ZZP platform

ZZP jobboard biedt je de mogelijkheid om jezelf te presenteren met een eigen profiel (= ‘CV publiceren’) waarin je specialisme en werkervaring kan toelichten. Eventueel met ondersteuning van een profielfoto en/of een video presentatie. Een gepubliceerd profiel komt in onze online CV database. Hiermee presenteer je jezelf aan potentiële werkgevers. Op basis van jouw profiel kunnen werkgevers je matchen bij hun opdrachten. Maak nu een account aan om een eigen profiel aan te maken.

Heb je een profiel gepubliceerd? Bij ZZP jobboard hebben we erg veel ervaring met profiel & CV opbouw. Download ons formulier in je profiel met instructies om je profiel te optimaliseren voor maximale vindbaarheid. Wij geven professionele feedback op jouw verzoek. Zo krijg je vrijblijvend tips om je profiel en je CV scherper en aantrekkelijker te maken voor toekomstige sollicitaties.

Registratie op het platform inclusief publicatie van het CV is kosteloos. 

 

Extra services ZZP / Detachering

ZZP jobboard biedt je de mogelijkheid om je puur met de opdracht bezig te houden. Wij nemen de zorg van jouw salaris verloning en -administratie uit handen. Hiervoor hebben we goede afspraken met gecertificeerde payroll bedrijven. Dit is ook een oplossing voor niet ZZP’ers.

Je kan gewoon bezig zijn met je opdracht en wij doen de rest:

  • Geen administratieve handelingen
  • Geen risico van ziekte, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid
  • Geen risico van non-betaling bij debiteuren

Vraag voor meer informatie en de offerte via de contactpagina.

 

FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail

KROOTZ

ZZP Jobboard is vernieuwd. vanaf heden KROOTZ ZZP
Een verbeterd platform met een nieuwe naam. Nog steeds GRATIS!
Registreer je snel en reageer met 1 klik op een opdracht. 
Ga naar KROOTZ-ZZP.nl